logo

office@garnihotelsolemio.rs

+38162280818

Naš smeštaj

Otkrijte Naš smeštaj

+
Junior Apartman

Junior apartman je moderan i udoban smeštaj koji ima sve što vam je potrebno za prijatan boravak. U apartmanu se nalazi radni sto za one koji žele da rade ili studiraju tokom boravka, kao i mala kuhinjica za pripremu obroka. Spavaća soba je opremljena francuskim krevetom za dve osobe i dodatnim krevetom za jednu osobu. Apartman može primiti do dve odrasle osobe i dete do 15 godina. Kupatilo ima tuš, a iz apartmana se pruža pogled na ulicu. Uživajte u udobnosti i praktičnosti ovog prostora.

+
Porodični Apartman

Prostran porodični apartman sa odvojenom kuhinjom pruža udoban smeštaj sa francuskim krevetom i 2 kreveta za jednu osobu. Može primiti do 2 odrasle osobe i 2 deteta do 15 godina. Kupatilo je opremljeno tušem, a iz apartmana se pruža pogled na mirnu ulicu.

Superior Apartman

Superior apartman je prostran i lepo uređen smeštajni prostor sa odvojenom kuhinjom. U njemu se nalazi udoban francuski krevet. Apartman je namenjen smeštaju do 2 odrasle osobe. Kupatilo je opremljeno tušem, a iz apartmana se pruža prelep pogled na bazen i vrt, pružajući vam miran i opuštajući ambijent tokom boravka. Uživajte u udobnosti i eleganciji Superior apartmana.

+
Junor Apartman 2

Junior Apartman 2 je prostran i lepo uređen smeštajni prostor. U njemu se nalazi udoban francuski krevet i dodatni krevet za jednu osobu. Može primiti do 2 odrasle osobe i dete do 15 godina. Kupatilo je opremljeno kadom, a iz apartmana se pruža pogled na bazen. Uživajte u udobnosti apartmana i osvežavajućem ambijentu bazena.

Superior studio

Superior studio je prostran i lepo uređen smeštajni prostor. U studiju se nalazi potpuno opremljena kuhinja i udoban francuski krevet ili dva odvojena kreveta, prema želji gostiju. Može primiti do 2 odrasle osobe. Kupatilo je opremljeno tušem, a iz studija se pruža prelep pogled na bazen i vrt, pružajući vam mirno i opuštajuće okruženje. Uživajte u udobnosti Superior studija i blagodetima bazena.